...

Sitter här och tänker vart jag ska börja någonstans.
Det blir nog att hoppa in i duschen, sedan röja lite.
Sedan ska jag tina köttfärs så vi kan äta tacos ikväll! :)


Igår var jag, Patrik och F på Kolgrillen och käkade.. Mysigt och gott! :)

Uppdatering.

Ännu en vecka med praktik har gått. Och det känns jättebra!

I torsdags var vi på Kringlan VIP och shoppade lite, lämnade in några klockor på batteribyte och förkortade länkar.. Hon hade lite problem med F's klocka, och min svarta Axcent, men jag ska hämta dem på onsdag.

Jag har handlat lite nya skor, och nya kläder till mig. F & Patrik köpte en varsin Peak-tröja på MQ. Snygga grabbar! Patrik köpte även en varsin t-shirt åt killarna..

Jag köpte även en jacka på H&M i fredags.. Riktigt snygg, och den känns jättebra. Jag är helnöjd! Träffade Ellen då också, det var inte igår! Vi gick i samma grundskola.. Det var kul att träffas! Hon har en liten Nellie på 7 månader, så söt! Sen fick jag även veta att vi har bott i samma hus fast två portar ifrån i ett halvår.. Haha, skumt. Men som sagt, kul att träffas!

I fredags åkte F och lanade hela natten med några kompisar. De verkade ha riktigt kul, och jag är glad för F's skull. A var hos kusinerna, så jag och Patrik var själva. Vi kollade på Strange Wilderness, skum, men kul :D

Igår spelade P's damjuniorer match mot Högdalen. De vann med 6-2 och det var en riktigt bra match, med kul och bra inställning av tjejerna. Högt tempo genom hela matchen, och bra spel! Heja!

Vi kollade på Transformers igår kväll! YEY! Me like.. Jag älskar Transformers!

Idag ska F klippa sig, och så ska de kanske köpa ett headset som man kan ha när man spelar. Kul :) Och snart, snart kan jag börja spela igen.. ;D Vi ska nämligen köpa mammas dator.. Hihi..


OVER.

Måndag återigen

Nu var det en vecka sedan jag uppdaterade, och det har hänt en hel del sedan dess. Jag har varit praktikant i en vecka nu, på Esprit :) Det går jättebra, och det är jätteskönt att ha något att göra på dagarna. Verkligen!

I tisdags var jag och spelade innebandy, det var jättekul! Och jag tyckte att det gick hyfsat bra, börjar få ordning på hur jag ska hålla i klubban.. ;)

Massor har hänt här hemma också.. Tänk vad lite tyg kan göra! Både på golvet och runt föstrena.. En klocka och rivjärn är också införskaffat! M.m..

Är förkyld. Nyser var om vartannat.. Men det rullar på ändå :)

Nu sitter jag i soffan och väntar på att Patrik ska komma hem,
han har varit och tränat tjejerna i Tullinge.

Han har varit och tittat på en lägenhet som vi kanske ska flytta till :)
Spännande! Ska bli roligt om fallet blir så :)

[[ massa smileys ;D ]]


Over.

Måndag igen

Idag vaknade jag kvart över 10, det kändes sent.
Men jag kände också att jag behövde sova ut..

Jag längtar jättemycket tills imorgon, då jag börjar min praktik!
Det ska bli jättekul, och spännande.. Ni som vet vart, kom och hälsa på mig! :)

Idag får vi se vad som händer, ska nog ta tag i lite här hemma.
Söka jobb, och sen kanske ta en sväng ner på stan. Vem vet?

Helgen kortfattat

I fredags blev det middag med familj, mamma, lillasyster och Hogge kom förbi och käkade tacos och tittade på the Fast and the Furious. Mycket trevligt, det gör vi om!

I lördags åkte jag och F till Tullingehallen och tittade på DJ's match, vilka Patrik är tränare för. Det gick jättebra, de var duktiga. Det blev 3-1 till Tullinge FBI. :)

Igår, söndag, simmade syrran en tävling i Sydpoolen. Hon persade på 100 medley. Och sen simmade hon lagkapp! Det var kul att se henne simma igen, det var länge sedan! Sen blev det donken med mamma, pappa, syrra, sen kom Patrik förbi, han hade varit på fotografering med DJ i Tullingehallen : )


Helgen avslutades värdigt med Evan Allmighty!

Björn Gustafsson - Ett livsverk


---

Nä, måste gå och börja göra mig i ordning,
annars kommer vi inte komma iväg i tid alls.. Haha!

*lockar håret*

Update: Blev inte bra idag.. Håret alltså ;)

Äppelkakan



Den fick godkänt, det var ju skönt..
Haha. Kanske känner så bara för att jag är lat.
Den är ju så mycket lättare att göra än äppelpaj.
Även fast äppelpajen är mycket godare, så funkar det här..
Det är ju ändå vaniljsåsen man vill åt ;D


Tullingehallen all day long for Pake the leader

Patrik är i Tullingehallen, det är tre matcher som spelas idag som han ska vara med på eller ja - vara närvarande vid.. DJB spelar först, nu kvart i ett. Sedan spelar Patriks lag DJA klockan kvart över två. Sedan efter den matchen spelar DU, och då får som jag har förstått det, DJ-tjejerna också spela match om de vill/orkar.

Jag tänkte åka dit lagom till hans match, den som börjar kvart över två. Tänkte även gå från Tullinge station, så måste ta bussen hemifrån klockan 13.06 eller 13.21.. Får se vilken jag tar. Hu stressat det blir när klockan börjar närma sig.. Haha, det är ju allatid så. Även om man vet att bussen går en viss tid, tar man det lugnt och  gör massa "onödiga" saker, fram tills det bara är en kvart kvar tills bussen går! Haha.. Så typiskt på något sätt, att man aldrig lär sig! :D


Supertrevligt

Igår var det jättetrevligt! Mamma, Josefin och Hogge kom förbi och åt middag med oss! Det var jättekul och mysigt.. Sedan kollade vi även på film, det var ju the Fast and the Furious på tv igår. Sen kollade de ut lite filmer som de ville låna. Sen begav de sig väl hemåt vid elva någon gång! Vill göra om det! Helt klart :)

Har även en annan idé som ikluderar mig, mamma, syster, moster och småkusiner! Måste ske snart dock, så att det blir av! Haha.. Mysigt kommer det att bli iallafall! :)

Middagsgäster <3

Nu vet jag vad vi ska göra ikväll i alla fall :)
Mamma och Lillasyster kommer över och äter tacos med oss! Mysigt!
Syrran har inte varit hos oss förut, och mamma har bara varit det som hastigast.
Men ikväll hoppas jag att de stannar lite längre!


MakeUp på Youtube

Sitter och tittar på olika MakeUp tutorials på youtube, finns massa fint!

Fredag

Idag är det fredag.. Undrar vad vi ska hitta på!
Och allra viktigtast, Vad ska jag göra för mat?

Imorgon är det massa matcher i Tullingehallen. Bland annat för P's DJ :)
Så där kommer han vara mer eller mindre halva dagen.
Jag får se om jag åker dit och hejar!

Blev visst lite shopping idag.. Oops..
Men det var så'n rea och jag frågade faktiskt! ;)

Praktikant !

Från och med tisdag 10.00 är jag praktikant.
Det var inte det som jag skrev om tidigare.. Men det blir riktigt bra ändå!
Det är en klädesbutik för kvinnor i Södertälje Centrum. Riktigt trevliga tjejer som jobbar där, träffade två av dem idag. Det ska bli riktigt roligt, något att göra!
Jag vill ju jobba! :)

Over.

J <3 P


Praktikant ?

Idag ska jag se om jag får den där praktikplatsen jag vill ha!
Ska bli spännande och riktigt roligt om jag får den!

Tjejen som jag pratade med igår sa; "Vi skulle behöva en praktikant. Men chefen är inte här idag, så kan du komma in i morgon mellan tio och elva?" YES OF COURSE!

Nu jävlar kör vi, om det händer idag alltså..
Over.


Jobbansökan

Sitter och knåpar ihop en jobbansökan. Det är svårt alltså. Ja, när man inte har så mycket erfarnehte att kladda ner på pappret. Men som sagt, jag har ju fått komma på massa intervju, så helt åt skogen kan jag ju inte vara ändå.. Och nu har jag förbättrat mitt CV markant, så det måste ju bara bli bättre!

Ska ju till AF idag också.. Hoppas det kommer flyta på smidigt..


JUL !

Jag är helt inne på JUL nu alltså!
Sitter och kollar på olika artister som gör olika jullåtar på Youtube!

SNART ÄR DET JUL!


Aly & AJ - Do you believe in magic


Hilary Duff - Come clean

Let's go back Back to the beginning Back to when the earth, the sun, the stars all aligned 'Cause perfect didn't feel so perfect Trying to fit a square into a circle Was no life I defy Let the rain fall down And wake my dreams Let it wash away My sanity 'Cause I wanna feel the thunder I wanna scream Let the rain fall down I'm coming clean, I'm coming clean I'm shedding Shedding every color Trying to find a pigment of truth Beneath my skin 'Cause different Doesn't feel so different And going out is better Then always staying in Feel the wind Let the rain fall down And wake my dreams Let it wash away My sanity 'Cause I wanna feel the thunder I wanna scream Let the rain fall down I'm coming clean, I'm coming clean I'm coming clean Let the rain fall Let the rain fall I'm coming... Let the rain fall down And wake my dreams Let it wash away My sanity 'Cause I wanna feel the thunder I wanna scream Let the rain fall down I'm coming clean, I'm coming clean Let the rain fall down And wake my dreams Let it wash away My sanity 'Cause I wanna feel the thunder I wanna scream Let the rain fall down I'm coming clean, I'm coming clean

Let's go back Back to the beginning


Tillägnad min lillasyster Josefin



Declan Galbraith


CV

Det är verkligen jättesvårt att skriva ett bra CV. Speciellt idag är det svårt att sticka ut, eftersom att det är så många som söker samma tjänster. Så man måste verkligen göra bra ifrån sig redan de första raderna.

Jag håller på och skriver om mitt, för något måste ju vara fel. Eller fel och fel, kanske bara inte tillräckligt bra! Många jobb kräver ju erfarenhet, och det är ju inte så mycket man kan göra åt, om man inte har det.. Men man får ju försöka göra sitt bästa i alla fall!

Vill egentligen skriva ut alla jobb jag sökt de senaste veckorna.
Men jag tänker inte dela med mig av alla bra idéer! ;)


Jobb..

Patrik är och tränar tjejerna. Då sitter jag här, söker lite jobb, kollar runt. Det är ganska tråkigt att vara hemma så mycket som jag är / har varit. Jättetråkigt, rättare sagt! Visst, ibland är det skönt med en sovmorgon. Men själva känslan att man är hemma för att man inte har något jobb, den är inte lika skön..

Så, söker massa jobb, hela tiden! Men det känns inte som att jag kommer någon vart.. Snart händer det kanske! Får ju i alla fall gå på intervjuer då och då, så något bra måste jag ju föra med mig! Haha.. Ska som sagt på intevju nästa vecka! Ska bli kul.. Det är på Uniflex, för ett receptionistjobb. men jag vet inte om det är heltid eller deltid, eller ara tillfälligt än. Det får vi se den 18'e. Ser fram emot det i alla fall. Alla intervjuer ger ju en positiv känsla, att man själv har blivit kallad.. Sen så ger det ju även erfarenhet, så när det väl gäller, vetman vad man ska säga! Jag är tacksam för det lilla jag får i dagsläget. Men skullegärna se att jag fick lite mer..

Over.

Middag

Jag och älskling åt kött, klyftpotatis och bearnaisesås till middag idag!
Det var Lohmanders bearnaisesås dessutom! Lyx!

Annars brukar vi alltid göra sån här pulversås.. Blir lättare när vi brukar vara fyra!
Det är lättare att göra större mängd sås då, för man kan blanda i lite mjölk och egna kryddor då, smarrigt värre!

Jobbgarantin för ungdomar

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen. Jag ska ingå i ett  arbetsmarknadspolitiskt program som heter Jobbgarantin för ungdomar. Vi får se hur det går.. Jag är lite skeptisk, men det kan ju inte bli värre än vad det redan är för min del!

Man kommer ingå i grupper, där man diskuterar och gör grupparbeten, får coachning i arbetssökandet, hjälp med CV och så vidare..
Man måste göra det här tydligen, för annars kan man bli vägrad a-kassa mm.
Så, what the heck.. Som sagt, det kan nog inte bli värre!

Jag ska ta med mig:
 Jobbansökan (brev + CV) för senast sökta arbete
 En lista på sökta arbeten de senaste veckorna
 Betyg och intyg som styrker arbeten

Ska vara där 14.15, då ska jag även göra en ny handlingsplan för mitt jobbsökande. Spännande..

Får ha intervjun jag ska till nästa vecka i huvudet istället, den ger mig hopp!


Ingen träning / Tvättstugan

Det blev ingen träning igår. Vi var bara två. Haha. Typiskt, jag som var taggad!
Vi får se nästa vecka, för jag är fortfarande jättesugen på innebandyn!

Idag har jag tvättstugan, så springer upp och ner lite..
Borde diska också, så det ska jag nog göra. Grabbarna kommer ju imorgon.

Ska även skriva en lista, som ska användas flitigt vid lön!
Haha, P har sagt att jag får.. IKEA!

Monster = Jobb ?

Imorgon ska jag på Monsters jobbmässa på Berns, ska bli spännande!
Jag är lite nervös, men försöker att intala mig att de faktiskt är där för "min" skull, för mig som är arbetssökande! jag hoppas att de hittar något bra i mig, som kan vara användbart..

Jag vill bara säga en sak! Ni som har jobb - håll i dem!

Så jag ska vara inne i stan klockan 10 imorgon,
kommer nog åka så att jag är där tidigare, känns alltid bättre då!


På torsdag ska jag även till AF, ska ingå i ett program s.k.
Jobbgarantin för ungdomar. Jag är lite skeptisk men vi får se om det leder till jobb då.. Hah!

Over.

Filmmys med hjärtat ikväll

Patrik är på väg hem och jag håller på att göra tacos.
Vi ska titta på film idag, X-men Origins: Wolverine och Ice Age 3!


Over.


RSS 2.0