Idag blev ...

Idag blev promenaden tidigare än igår. Var hemma igen halv elva, och för er som undrar, så nej.. Jag har inte gjort någt vettigt sedan dess.. ; P Vi har köpt hem Naturdiet.. Hua! Men nu jävlar.. : ) Ska försöka gå varje dag, och om inte varje, så varannan.. Det var inte så jobbigt, det tar ju bara en timme. jag har ju ändå inte så mycket bättre saker för mig. Idag var det inte alls lika jobbigt, men det blåste mycket idag, annat än mot igår, då jag var tvungen att knuta tröjan runt magen, men då fick man ju lite färg också : )

Idag kommer Patrik hem med en lånebil för has firmabil är på verkstan, motorlampan började lysa. Fan va nice, den har gått snart tvåtusen mil : P Tyskt skit.. Men han kommer hem med en bättre tysk rullande låda.. Ska ut och åka lite! Vrooom..!

Vi ska åka och handla sen när han kommer hem också, det behövs om jag ska kunna laga någon vettig mat. Jag älskar att laga mat, och det suger att inte ha några bra råvaror hemma så man kan göra något gott.. Men snart ska det bli ändring!

Fick ett par nya skor av älskling i måndags!

Just love them! Min kära skosamling börjar arta sig.. : ) Tack älsk!
((nu ska de bara kompletteras med klockor, skärp och väskor))

Motion och glassa i solen

Har varit ute och gått. Gick till elljusspåret Gröndal och ett varv där, sen tillbaka hem. Det var jätteskönt att gå i skogen idag, då det är så varmt och fint väder! Hade en långtröja, men fick knyta den runt magen.. Det tog en dryg timme att gå, det var alldeles lagom tyckte jag då jag längtade hem till min balkong. Så nu ska jag ta min vattenflaska och gå ut och sätta m ig i solen! So long! ; )

Roligt race i Eskilstuna

Var på race i Eskilstuna i söndags! Det var riktigt roligt.. Det började regna strax efter start, men man körde med återsamling en timme senare. Så vi åkte till... (censur) och käkade! Sen när vi kom tillbaka var nästan hela vägbanan torr, där de skulle köra, förutom lite grann, som de flesta hjälpte till att torka upp genom att köra fram och tillbaka på sträckan! Yes! ; D Vi var självklart där med W och hans nya fina bil.. : ) Var en riktigt schysst bil där. En BMW som var ruskigt snabb! (den vita i filmen)

Här hittar ni filmen från den kvällen, by Fernis Productions.

Besiktning och parasoll

I onsdags hjälpte jag mamma med att åka och besikta hennes bil. Det gick bättre än vi trodde. Det var bara handbromsen som tar dåligt och ojämt. (0,7/1,0) Men annars var resten lugnt. 

Vi åkte till IKEA med mormor när de öppnade klockan tio. Fick ett parasoll av mamma som jag har på balkongen. Ska köpa ett eller två till. De kostade bara 69 kr. Det finns i olika färger, men jag  ville ha ett svart/vit-randigt.

Blommor på balkongen

Jag åkte över till farmor i onsdags. Fikade och så fick jag blommor till mina balkonglådor. Jättefina tagetes som hon har sått hemma i lägenheten för att sedan plantera. Hon hjälpte mig att plantera mina, men det mesta gjorde jag själv. Jag fick även med mig sand, jord, frostfilt och näring på flaska från henne.. Så jag kan plantera och så sånt som jag köper. Snällt : ) Och så fick jag fyrahundra spänn! : ) Det lönar sig att hälsa på ibland.. Nä men, jag saknade henne! Det är jättekul med blommor på balkongen, jag tycker om att pyssla med sånt. Ta hand om dem, vattna och ansa. : ) Idag kanske jag ska ta en tripp förbi plantagen och titta lite på några hängblommor som ska hänga över kanten på lådorna, sen även en ampel som jag ska ha jordgubbar i! MUMS!

Deltävling 1

Tyvärr så blev det ju ingen höjdarkväll i förra fredagen.. Men man får väl kalla sig nöjd ändå, då det äntligen har kört igång! Såg en repa, och den gick inte så bra för W. Han har ny bil, hur fin som helst! Men han fick en dålig start.. Kom igen! Sen att det var massa B-bilar där gjorde så att det blev lite kaos, nötter som det finns överallt.. Jag menar det var nästan trettio bilar som skulle köra.. Och de delade upp dem i TVÅ grupper. Istället för att köra som vanligt.. Åh! Trött jag blir på människor som vägrar acceptera att de faktiskt blev besegrade! Det var lite gnäll om den kvällen det.. Å andra sidan var det skitkul att komma ut igen! : )

Scones

Jag gjorde scones till mig och älskling igår kväll, som vi fikade lite med..
Vi satt i köket och mumsade i oss de härligt goda sconesen!

Jag är bäst!

Intervju och sol på balkongen

Har varit på intervju idag, där de ringde ifrån i måndags, så nu håller vi tummarna! Alla två! ; D Var lite vimsig när jag skulle åka därifrån..
Men men, sånt händer : )

Nu är älskling på väg till Gotland, han och hans brorsa ska jobba där. Kommer inte ihåg vad de skulle göra, men mysigt ändå! De är på båten nu, sen kommer de fram om typ tre timmar, ska göra tre jobb, sen blir det sova för grabbarna, sen är de hemma igen runt elva imorgon tror jag att han sa : ) Han skulle ringa mig när han var framme i Visby..


Jag ska nog gå och sätta mig i solen på balkongen en stund,
sen måste jag städa! ; D

Full rulle hela måndagen

Igår hände det ungerfär lika mycket som det annars händer på två veckor för mig.

Klockan 0600 (hua) hade jag tvättstugan. Sprang ner med första lasset.
Gick upp. Käkade frukort. Ner igen för att stoppa in de sista tvättarna.
Hänga upp de första och sätta på torktumlarn.
Gick upp igen. Satte mig vid datorn. M ringde.
Hon skulle komma till Södertälje, vi skulle gå på stan tillsammans.
Kvart i tio hämtade jag den sista tvätten. Satt vi datorn och pratade med M.
Tiden går, hon sitter ju på täget, så hon kommer närmare och närmare.
Shit - jag måste ju duscha. M anländer till Södertälje - hon väntar. Och äter.
Jag springer till bussen när jag är klar. (Skulle gått egentligen)
Åker ner, vi säger heeeej. Jag låter henne höra på mina favoritlåtar från Bandit.
Går till AF. Jag skriver ut ansökningar. Lämnar ut dem. Söker totalt tio jobb.

YEY MIG!
Vi knallar runt på stan, jag köper hårfärg. Letar efter skrivbok att skriva recept i.
M ville ha vitt block till skisser. Hon hittade ett, och köpte en penna också.
Jag såg R's kompis J inne på KF. Vågade inte gå in. R får vara med då isåfall.
Vi åt på.. ja.. ni vet. Gott var det. Vi knallade mot bussen. Det regnade.
De tkom en kille från Swebus som ville att vi skulle göra en enkät - javisst.
Jag gav honom även en jobbansökan! Yes.. I did! ; D
Vi åkte buss hem, gick upp och bara lallade ett tag.
Grabbarna kom hem, jag började sakta men säkert laga mat.
Vi var faktiskt sex stycken som skulle äta igår, vi är oftast bara två..  Högst fyra!
Det ringde i min telefon - M letade efter mig i lägenheten. Hon fann mig!
Det var LJ från U som hade goda nyheter åt mig! YEY MIG IGEN!
R var på väg hem. Han fick en kortare långkörning på jobbet. : D
Han kom hem - vi käkade! Mums!
Ringde en annan tjej sen som hade dåliga nyheter... Blä..

Jaog träenade igaur åsså, deit vaor reolit ; D
Lilleman var med också, han kämpade på.


Vi fick prova nya Bonaqua Emotion - som jag inte smakat än,
men killarna tyckte nog att den var god.

Min lägger kvar i väskan : D Kanske ska prova..
Det är ett lite fult säljknep av Coca Cola tycker jag
att ställa kylar på gymmet och precis utanför.. Fusk! : D


Det var väl mer eller mindre hela dan, R var ute och gick medan vi tränade!
Min underbara snuttegubbe! Jag älskar dig!


Princess

Blomkvistar i köksfönstret



Plockade med mig lite fina kvistar med blommor häromdan !


Tvättstugan och jobbsökning

Idag fick jag gå upp tidigt för att jag skulle tvätta. Jag får halvt "skylla mig själv" för att jag valde den tiden. Men jag ska till arbetsförmedlingen sen, och de har ungdomshandläggare mellan tio och tolv, så det verkar ju onödingt att tvätta då, eller snacka jobb.. Ska skriva ut nya jobbansökningar och söka jobb i butiker idag.. Yey mig! : )

Ska även träna idag har jag bestämt! För det har inte blivit av sedan i onsdags! Känns riktigt dåligt.. Det gör det. Känns som att man tappar en del.. Men bara att köra på! Känns ju så himla bra när man kliver ut ur hallen, svettig och j*vlig : D

Man känner sig helt enkelt bäst! : )

Ska se om M hör av sig sen idag, om hon orkar pallra sig till Södertälje. Skulle vara roligt och träffa henne, och ha lite sällskap på stan sen. Men vi får se.. Verkade som att hon inte kulle komma förrän lunch, eftermiddag i så fall.. Och då är jag nog klar. Men hon får jättegärna komma ändå.. Var ju så länge sen jag träffade henne! Men hon har varit lite för upptagen tydligen.. : )

Sugen på bil!

Man blir ju inte ett dugg sugen på att skaffa en rolig bil att åka i när man ser alla andra som är ute och kör i sina! Speciellt när vi har en som bara står och väntar på att det ska komma in lite pengar i hushållskassa som ska gå till en operation.. Åh! Jag längtar!! : ) Men bara jag får komma ut och titta på det jag tycker mest om med den jag tycker allra mest om, så blir jag jätteglad.. : D

PUSS PÅ MIN ÄLSKLING

Mums



Man vill ju i alla fall inte ha varm sommar nu..... ; )

Roligaste passet hittills

Jag var och tränade igår, då jag missade passet jag skulle ha gått på i måndags. Var på "informationskonferens" hos Arlanda Express.. Det var bara jag och 127 till, så vi får se! : D Åter till träningen.. Jag anser att det inte gjorde något att jag missade det passet i måndags, för annars skulle jag inte gått på det igår kväll, och det hade ju varit synd om jag missade det - för det var jättekul!

Toppeninstruktör... Verkligen! : )

Ikväll ska jag också träna, på det näst bästa passet jag varit på. Hon har jättebra låtar.. Massa Bandit-musik! Jättehärligt... : ) Det bilr ju mycket roligare om det är bra musik. Hon igår hade verkligen blandat, men bara massa bra. Till skillnad från i lördags... BLÄ! Det var inge kul alls.. Men jag höll ut... Får bli gymmet då istället.



Deklaration

Hade lite panik över min deklaration, men nu är den klar! I sista stund ; D

R var på Boda Borg igår, med FBI-tjejerna.. De kom typ trea, huvudsaken var att de hade kul.. Eller nä, att han spöade brorsan sin! Haha.. Va kul det lät när han sa så.. Men jag förstår honom, så som de tävlar i nästan allt! : )

 Jag tror på det här älskling! Du kommer bli en toppentränare! (igen)





JAG VILL ÅKA UTOMLANDS!

Södertäljeträff igår igen

Snopna blev vi i alla fall när vi rullade in på parkeringen och det bara stod ett tiotal bilar där! Vi ringde R's "säsongskompis" T och frågade honom om det var han som skrämt iväg alla, för vi såg honom svänga ut från parkeringen. Men folk hade redan begett sig till den superhemliga platsen för lite börnisar! ; )

Det var lite mysigt igår faktiskt! Fler bilar som körde än sist i alla fall... : )
DET KAN BLI FLER! KOM IGEN NU! : D

Helt plötsligt började alla bara röra på sig och gå från platsen, startern, alla försvann. Det var gansa kul att se, så mycket folk som bara började gå.. Aja.. Fattade ingenting! Haha..

Största bilträffen...

..som jag har varit på hittills i alla fall!

Ja, om man inte räknar typ, Power Big Meet eller något sånt! ; D

Haha, nej men det var jättekul.. Hela IKEA-parkeringen i Barkaby var smockfull! Det var riktigt roligt att se.. Verkligen! Det stod även en lätt lastbil och tryckte på med musik över hela stället, det var coolt att se. Vad var det de sa att han hade, två 18" och några tolvor.. Det tryckte på bra i alla fall. Vi stod och snackade på andra sidan parkeringen och jag blev sugen på att dansa!

Sen gick vi en runda, kollade på alla bilar. Mycket BMW i år... (ej kottar dock) Haha, men även mycket annat blandat.

Det finns nästan inget bättre än att strosa runt med sin älskade på en parkering full med trimmade och upphottade bilar!! Älskar dig, snuttegubben! <3

Blev även lite race sen.. Det var UNDERBART att se. De fick köra i fred i typ en timme innan... dök upp! Lite coolt faktiskt.. Och ovanligt! Min förklaring är så lätt att det kanske faktiskt hade hänt något VIKTIGT någon annanstans så... inte hade tid att åka på sånt här! Man kan ju hoppas i alla fall...... ;P

Träning

Igår tränade jag för fjärde gången, men det blir nog inget mer pass på lördagar. I alla fall inte för mig.. Det var det tråkigaste passet jag gått på i hela mitt liv. Och jag har gått på en hel del.... - Nä, inga mer pass på lördagar. Eventuellt gymmet samma tid, men vi får se. Annars måst jag välja en annan dag. Det passade ju så bra först med måndag-onsdag-lördag. Men icke!

Får kolla runt lite och se vad som finns..
Jag genomled det där i alla fall, så en femma för mig!!

RSS 2.0